diumenge, 12 de maig del 2013

CAN MONTLLOR TAMBÉ A CALELLA

La Consellera Irene Rigau va anar a Calella en un acte públic dins de la seva agenda. Les families de Can Montllor varen decidir intentar un altra vegada parlar amb ella i explicar-li que #CanMontlloresViable. La consellera ens va dir "que ja havia parlat moltes vegades amb Can Montllor".....¿moltes vegades? ¿són moltes vegades un sol cop?.... 
LA CONSELLERA TANCA L'ESCOLA DELS NOSTRES FILLS I FILLES, L'ESCOLA QUE ESTIMEM, QUE EL BARRI NECESSITA I QUE COMPTE AMB L'ADMIRACIÓ DE LA COMUNITAT EDUCATIVA... només ens va atendre un dia i gràcies a la pressió que varem fer, i de mala gana. És per això que intentarem sempre que ens quedin forces parlar amb ella allà on ens sigui possible, l'escola s'ho val i els nostres fills s'ho mereixen.

Nota: la nostra admiració al mon geganter i les tradicions catalanes

Afegir que la nostre escola té la geganta "Montllolina". Va ser un projecte de l'escola realitzat pels nens i nenes de Can Montllor. Encara no està batejada la batejarem el mateix dia que la desnonaran, l'últim dia d'escola, i malauradament per nosaltres l'últim dia de l'ESCOLA CAN MONTLLOR.