MOTIUS PER ESCOLLIR L'ESCOLA CAN MONTLLOR


Durant la primera trobada de famílies del curs 2012-2013 de l'escola Can Montllor, és va elaborar un mural on aquelles families que ho volien podien compartir amb tothom els motius pels quals havien escollit aquesta escola. Alhora és va fer un "Arbre dels Desitjos" on petits i grans van escriure el seu desig de futur per la nostra estimada escola.A continuació un petit recull del que les families van escriure al mural:
  • "Ens va convèncer el projecte educatiu. Per casualitat vàrem venir a les portes obertes i vaig convèncer a la Y. que aquest era el cole que volíem per als nostres fills." 
     Pares de J. B. de P4
  • "Había leído en los foros de internet que los niños salían muy contentos de este cole. Mas tarde cuando P. empezó lo pude comprobar. Además las profesoras respetan mucho los intereses de los niños, así como su personalidad y la fase de desarrollo en la que se encuentran. He visto que el dialogo y el consenso es muy importante aquí, no prima la obligación sinó la comprensión." 
    Pares de P. de P4
  • "!Por que tanto el sistema educativo como el profesorado nos gusta! y por enciama de todo nuestros hijos vienen contentos a la escuela. 
     Arriba Can Montllor!!!"
     Pares de D.E.  de P4 i de J. E. de P5 
  • "En dos anys, encara no he vist un nen o nena amb mala cara. Tothom ve relaxat!
  • "Lleguemos de nuevos y nos asignaron este cole y de verdad que no nos ha podido tocar uno mas bueno, con ver la cara de felicidad con que sale mi hijo me basta"
     Mare de A. de P4
  • "Pel projecte educatiu, pel professorat i per la construcció del nou edifici a prop de casa"
     Pares de N.S. de P4 i Ll. S de P3
  • "Por el sistema educativo. el profesorado y el nuevo edificio estarà cerca de casa." Podemos!!!
     Pares de A. de P5
  • "En principi l'escola em va tocar, però estic encantada amb la forma d'ensenyança que tenen, comparteixo les mateixes idees alternatives que tenen"
     Mare de I. de P5
  • "Nos gusta el cole por el proyecto educativo, por el trato y por como escuchan a los niños"
     Pares de U.B. de P5 i de P.B. de P4

Aquests son alguns dels desitjos dels nens de l'escola:Si les famílies que no van poder assistir a la trobada volen compartir amb tots i totes els seus motius, ens ho poden enviar a la nostra adreça de correu electrònic: