MOTIUS PER SER SOCI@ DE L'AMPA

Pestanya en creació els continguts que trobareu no son definitius

Si tenim en compte que l’objectiu principal de l’AMPA és treballar de forma conjunta amb tota la comunitat educativa per aconseguir la millor escola i educació possible per als nens i nenes de la nostra escola, com més families en formem part més a prop estarem d’aconseguir-ho.  .


L'AMPA des de la participació voluntària, de pares i mares es responsabilitza de desenvolupar projectes i accions pel bé de l'escola. Ser soci/a de l'AMPA beneficia a tothom ja que amb els diners que es recapten es realitzen diferents tipus d'activitats:

COL·LABORACIÓ AMB L'ESCOLA:
L'AMPA col·labora amb l'escola en la subvenció de diverses activitats (teatre..), la compra de material escolar (llibre..,) material de dansa, regal pels nens/es al Tió, material per esmorzars saludables..

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:
Aquest curs 2012-2013 l’AMPA organitza l’extraescolar de ludoteca en Anglès, només per els nens i nenes de les famílies socis/es de l’AMPA.

TROBADES DE FAMÍLIES:
Durant el curs l'AMPA organitza tres trobades amb la finalitat de que tots i totes els que formem l’escola ens puguem trobar en un context diferent i distés, per afavorir la cohesió de tots/es els que conformem la comunitat educativa de l’escola Can Montllor.

ACTIVITATS FESTIVES:
L’AMPA col·labora a l'escola en l'organització de les diverses activitats festives durant el curs, en les que poden participar tots els nens de l'escola: Nadal, Sant Jordi, Carnestoltes..

DESCOMPTES ESPECIALS:
Els socis de l'AMPA es beneficien de descomptes en el servei de canguratge ofert durant les assemblees de soci/es i altres reunions d'interés.
    ¿COM ES POT COL·LABORAR AMB l'AMPA?

    Puntualment: assistint i participant a les assemblees de l'AMPA.

    Activament: col·laborant en l’organització de les activitats que organitza l’AMPA.

    Directament: formant part de la junta de l'AMPA.

¿COM PUC FER-ME SOCI?
Per ser soci/a de l’AMPA cal fer efectiu el pagament de la quota anual per unitat familiar (qualsevol família que tingui dificultats per pagar la quota, però que vulgui ser sòcia que es posi en contacte amb qualsevol membre de la junta per pactar facilitats en la forma de pagament).


COM FER LA INSCRIPCIÓ
Realitzant el pagament de la quota, 30 € anuals per unitat familiar. 
El pagament el podreu realitzar: en efectiu a la persona encarregada de tresoreria de l'AMPA, facilitant el vostre número de compte (omplint el full d'inscripció que podeu aconseguir a l’apartat de documentació del bloc de l’AMPA o demanant-lo a qualsevol membre de la Junta) o fent un ingrés al número de compte de l’AMPA.