dilluns, 8 d’abril del 2013

SORTIDA LUDICO_REIVINDICATIVA A RIBES DE FRESER

Les famílies de l'escola Can Montllor han dut a terme una jornada lúdica-reivindicativa a Ribes de Freser. S'ha passat el dia a un parc infantil que quedava davant de casa la Sra. Irene Rigau, sense escridassar a ningú ni destorbar la tranquilitat d'un diumenge qualsevol dels veïns del poble. Tan sols quan portaven 5 minuts jugant amb els nostres fills al parc, han vingut els mossos d'esquadra a vigilar a unes "perilloses" famílies (sembla ser que a la senyora no li agrada el color groc de les samarretes). Les nostres protestes són pacífiques, mai inculcariem als nostres fills la violència com a principi/valor en el seu creixement com a persones i membres de la societat. Si es vol etiquetar aquesta mobilització com a escrache, no entraré en discussió (jo no escric el títol de la notícia) i mai voldria desvirtuar a la PAH i les seves mobilitzacions.
 Retallar en educació i en sanitat és una equivocació.
Les mobilitzacions a favor de l'escola Can Montllor i el seu projecte venen de llarg, des de la seva creació. La comunitat educativa, però sobretot els nens com a primers perjudicats..han patit un engany constant per part de l'administració pública, sigui del color que sigui. Si volen poden consultar l'enllaç per ampliar la seva visió respecte a l'assumpte. http://www.change.org/es/peticiones/irene-rigau-l-́
escola-can-montllor-no-es-tanca-la-escuela-can-montllor-no-se-cierra
Tant sols reclamem el millor pels nostres fills i filles sense passar per sobre de ningú, si us plau respecte.
Entenent l'actual situació econòmica, li varem oferir a la consellera varies opcions per a que la continuitat del projecte fos endavant a cost pràcticament 0, tenim el recolzament del consistori excepte CIU i el barri necessita aquesta escola pública. La retallada no és per demografia, és ideològica i econòmica, que trist.
Ignasi (Pare de l'escola Can Montllor)