dilluns, 22 d’abril del 2013

Benvinguda groga a la Vicepresidenta del Parlament

Avui la Vicepresidenta del Parlament, Joana Ortega, ha vingut a Terrassa a lliurar els premis del concurs literari de St. Jordi a l'IES Sta. Eulàlia. Les families de la petita-gran escola Can Montllor li han donat un ram amb cinc roses grogues, el color de la lluita en l'educació. A cada rosa hi havia el nom de les cinc escoles que la Generalitat vol tancar per motius econòmics i demogràfics segons diu....

¿DIU TAMBÉ LA CONSELLERA IRENE RIGAU QUE EN EL MARC DE LA REUNIÓ QUE VAREM TENIR EL MES PASSAT, SE LI VA PLANTEJAR UN PLA DE VIABILITAT PER LA NOSTRE ESCOLA, ON ECONÒMICAMENT LA DESPESA ERA MÍNIMA PER LA GENERALITAT?

Això no ho estem escoltant per enlloc: polítics, mitjans de comunicació... Tot plegat és molt trist, com la situació que estem vivint. Hem convidat a la Presidenta i a la Consellera a visitar la nostre escola per què coneguin que és el que tanquen, per què posin cara a les xifres...¿creieu que vindran?




Nota: Les families de l'escola Can Montllor volem agrair als nois i noies de l'IES Sta. Eulàlia la seva espontània mostra de suport vers la nostra lluita en l'acte del dia d'avui. Gràcies!!!!