divendres, 26 d’abril del 2013

Artur Mas es compromet a revisar el tancament de l'escola Can Montllor


 
Avui ens despertem a la nostra escola després d'una llarga tarda-nit d'accions reivindicatives. 

Tan aviat comencem a recollir sacs de dormir i matalassos ens assabentem que el president de la Generalitat Artur Mas està a Terrassa, visitant l'empresa Lamp.
Ens tornem a posar les samarretes grogues, agafem pancartes, ... treiem forces d'on no n'hi ha i ens organitzem per donar-li la benvinguda. Una cop finalitzada la visita Artur Mas ha accedit a escoltar-nos. Li hem explicat la particularitat del nostre cas i s'ha compromés a revisar-lo personalment amb la consellera d'educació Irene Rigau., nosaltres l'hem convidat a venir a l'escola. Li hem explicat que al barri de les Arenes, un barri de classe obrera, només hi ha una escola pública i que les families han de portar els seus fill/es a la concertada o desplaçar-se a altres barris. També li hem explicat que l'alcalde Ballart es va comprometre al copagament dels moduls prefabricats i que no volem edifici nou, entenem el context de crisis en el que estem. Finalment li hem dit que l'escola Can Montllor s'ha convertit en un centre de referència a la Comunitat Educativa i que els alumnes de Grau en Educació Infantil de la UAB volen venir a Can Montllor a fer les seves pràctiques.

Si voleu saber per què Can Montllor no s'ha de tancar cliqueu la pestanya del manifest i la pestanya de la Dra. Mequè Edo d'aquest bloc.